X-periencen ehdotuksesta järjestimme ympäri Suomen useita pienempiä Tankofutis-osakilpailuja, joista aina paras pääsi isompaan Tankofutisfinaaliin. Tapahtumat ovat olleet todella onnistuneita. Pienissä tapahtumissa alueen yhteisöllisyyden tunne kasvoi ja finaalipäivässä todella taisteltiin Hesburger-Tankofutiksen voitosta. Olemme iloisia tästä löytyneestä yhteistyöstä, joka on liikuttanut meidän työyhteisöä vallan hauskalla tavalla.

Pirjo Salo

Operatiivinen päällikkö, Hesburger Oy
Tankofutisturnaus Helkama-yhtiöiden 110-vuotisjuhlassa Hangon Tulliniemen hiekkarannalla oli hauska ja hyisessä säässä kirjaimellisesti lämmittävä ja veret kiertämään laittanut kokemus. Joukkueet osallistuivat innolla, peli oli intensiivistä ja vauhdikasta ja lisäksi hupaisaa katsottavaa yleisölle. Joukkueissa pärjäsivät niin miehet, naiset kuin lapsetkin kymmenestä ikävuodesta ylöspäin. X-periencen tuomarit tahdittivat peliä rennosti, reilusti ja viihdyttävästi. Pelaaminen loi mukavaa yhteishenkeä pelaajille ja heidän kannatusjoukoilleen. Tankofutisturnausta on muisteltu moneen otteeseen juhlien jälkeen työpaikkojemme kahvipöydissä ja käytäväkeskusteluissa.

Satu Helkama

Toimitusjohtaja, Helkama Emotor Oy
Ohjelmapalvelu X-periencen järjestämä Tankofutis on huikea tapa viettää koko porukan kanssa yhteistä aikaa. Ja siihen voivat osallistua kaikki.

Matias Mäenpää

Toimitusjohtaja, Pappila Penkkala Group
X-perience ansaitsee täydet kymmenen pistettä päivämme kokonaisjärjestelyistä. Ohjaajat hoitivat tapahtuman ammattitaidolla ja innolla. Tankofutis-turnauksessa he saivat meistä tiristettyä aina vain vähän lisää potkua peliin. Voin lämpimästi suositella X-periencen palveluja kaikille. Ja kokeilkaa ihmeessä Tankofutista! Ette tule pettymään.

Hanna Heikari

Johdon assistentti, Janton Oy
TOP