KENELLE?

Tankofutis sopii kaikille! Erityisesti laji on omiaan erilaisiin tapahtumiin, sekä yrityksille että yksityisille. Tapahtumia voivat olla esimerkiksi yrityksen tapahtumat ja vuosijuhlat, tyky-päivät, tyhy-päivät, festarit, synttärijuhlat, polttarit jne. Käytännössä Tankofutis sopii siis kaikkeen, jossa ihmiset kokoontuvat yhteen ja haluavat pitää hauskaa.

MITEN?

Tankofutiksessa kaksi viiden hengen joukkuetta pelaavat vastakkain 12 x 6 -metrin kokoisella kentällä. Pelikentän hahmottaa parhaiten muistelemalla pöytäjalkapalloa. Mutta Tankofutiksessa pelaaja on itse kentällä! Maalivahdeilla, puolustajilla ja hyökkääjillä on omat tankonsa. Pelaaja on valjaiden avulla kiinni oman pelipaikkansa tangossa ja liikkuu vain sivuttain tangon mukaisesti.

MISSÄ?

Uskomatonta kyllä, Tankofutista voi pelata melkein missä vain! Tankofutiksen Suomeen tuoneella Xperience Oy:llä on neljä siirrettävää Tankofutiskenttää, jotka voidaan sijoittaa sisä- tai ulkotiloihin. Tarvitaan ainoastaan 12 x 6 -metrin tila ja peliareena on valmis.

TILAA TANKOFUTIS TAPAHTUMAASI

Voit tilata Tankofutiksen niin pieneen kuin suurempaankin tapahtumaan. Suuremmissa tapahtumissa ehdotamme turnaustyyppistä kokonaisuutta, jolloin kaikki pääsevät pelaamaan ilman suurempia odotusaikoja.

Tankofutis mediassa

Lue, mitä mediassa on sanottu Tankofutiksesta

IS

Tiedätkö mitä on tankofutis? – ”Pohkeet huutaa hoosiannaa”

Tankofutis perustuu legendaariseen pöytäjalkapalloon, jossa tankoihin kiinnitetyt muoviukkelit tekevät kaiken työn. Tankofutiksessa olet itse kentällä. Ilta-Sanomat 24.4.2015

Lue koko juttu >

IL

Tiedätkö mitä on tankofutis? Lajia pelataan jo Suomessakin.

Muistatko legendaariseen pöytäjalkapallopelin, jossa tankoihin kiinnitettyjä pelaajahahmoja liikutellaan pöydän sivuista käsin? Nyt lajia pelataan Suomessa myös ihmisversiona. Tankofutis muistuttaa vanhaa kunnon pöytäfutista, mutta pelaajat ovat ihan oikeita ihmisiä ja pelialue luonnollisesti isompi. Iltalehti 16.4.2015.

Lue koko juttu >

TS

Tankofutiksessa on elävät pelinappulat.

Vanha pubipeli pöytäjalkapallo on jalostunut hauskanpidoksi ulkotiloissa. Tankofutiksessa Lionel Messikin olisi tavallinen pulliainen. Tankofutis? No enpä ole ikinä kuullutkaan. Laji kuulostaa sen verran hullulta, että on pakko ottaa tarkemmin selvää. Ensimmäiseksi tulee mieleen strippibaarin tanko, jonka ympärillä pelataan jalkapalloa. Se voisi olla jo vähän liian outoa… Turun Sanomat 26.3.2015

Lue koko juttu >

TOP